Notícies

Bones famílies!

Benvinguts de nou!! ja tornem a estar per aqui amb les piles carregades!

 
Durant el mes d'agost pel que fa a les plantacions, hem plantat: enciams, bledes, fonoll, carbassó, remolatxa, naps, apis, ravets, cols, col-i-flors, brocolí, porro, llombarda i mongeta tendra a l'hivernacle.
 
La mongeta tendra i part del carbassó, l'acabem de plantar a l'hivernacle, serà una prova. Ens han dit altres pagesos del Maresme que poden aguantar fins novembre o Nadal....així que havíem de probar per allargar-lis la vida i poder gaudir d'elles ;D
 
Les 800 tomaqueres tardanes que vam plantar al juliol estan estupendes! Són grans i molt sanes, estan ben carregades de tomàquets, d'aquí a unes dos setmanes esperem que comencin a madurar. Si no fa una tardor molt freda poden aguantar fins al final d'octubre. Pel que fa a les tomaqueres d'exterior de varietats antigues, estan molt malmeses i no creiem que produeixin molt més. I pel que fa a les tomaqueres de l'hivernacle, estan enormes, com uns 2,5-3 metres d'alt i semblen que també aguantaran un mes més o més.


Pel que fa als tractaments durant agost hem tractat un cop amb hidròxid de coure les tomaqueres tardanes i amb cuprox les de l'hivernacle i les de varietat antigues. També amb Spintor els porros i amb Piretrines les crucíferes que han estat atacades per un picut. I les carbasses les hem tractat aquest cop amb sofre mullable per curar el mildiu, tot i que estaven bastant atacades, però sembla que s'estan recuperant i continuen produint carbasses. De fet ja us hem possat algun cop perquè algunes ja estaven maduretes.

Moltes gràcies per llegir-nos i donar suport al projecte.

Bona tornada!

Salut i bons aliments.

Luismi, George i Míriam (I Glòria en la retaguardia)

JA TENIM TRACTORET!!!!

Estem molt contentes, bé, de fet el tenim a mitges amb la Nansa, els veïns i aquesta màquina ens farà ser molt més eficients a l'hora de fer les feines... ja hem fet algunes pràctiques i no sembla molt difícil, tot i que s'ha d'anar amb compte de no córrer massa; també hem estrenat una aixada de roda, que funciona de fabula per desherbar dintre de les files de cultius, poc a poc ens anem tecnificant!

Més articles...